News

Dutch Quality

Occasions gezocht!

C-Yacht en Compromis expert.

‘Succes in Nederland en buitenland’

C-Yacht en Compromis expert. Wij verkopen uw C-Yacht!IMG_4582VERKOCHT

Wat u al weet, begint nu in bijna heel Noord-Europa bekend te worden. C-Yacht bouwt kwalitatief hoogstaande jachten. Hierdoor is er veel vraag naar onze schepen, nieuw én gebruikt.

Wilt u afstand doen van uw Compromis of C-Yacht, dan is de werf een logische keuze. Want wij verkopen alleen ons eigen merk, en dat weten onze klanten ook. Zodra iemand interesse heeft in een Compromis of C-Yacht komt men altijd het eerst naar ons toe. Het verkopen van uw boot is een uiterst intensief proces waarvoor veel tijd en kennis nodig is. C-Yacht beschikt over de middelen, de kennis en de ervaring van alle Compromis en C-Yacht’s. Bij de verkoop nemen wij alle zorgen over. Wij houden het schip schoon, en kijken bij aankomst uw schip eerst na op gebreken. Dit is voor u als verkoper fijn, omdat u zo direct weet waar u aan toe bent.

Belt u gerust voor een afspraak.

Back to top