C-Yacht nieuwe productiehal

Nieuws van de Zaadnoordijk Yachtbuilders, de werf van C-Yacht

In 2017 namen we de eerste nieuwe productiehal in gebruik, een aantal weken geleden ook de tweede productiehal. Daarmee is de productiecapaciteit  in totaal uitgebreid naar 5000 m2  Jan Muller, CEO van Zaadnoordijk Yachtbuilders: “We merken dat de vraag naar werf gebouwde Nederlandse schepen is gestegen. Mensen zijn op zoek naar zekerheid en flexibiliteit. We maken onze schepen hier in Heerenveen, Nederlandse kwaliteit en vakmanschap.”

 

Zaadnoordijk Yachtbuilders in het kort:

Zaadnoordijk Yachtbuilders bestaat 70 jaar en is met meer dan 7.000 gebouwde schepen een grote speler in Noord Europa. Zaadnoordijk is o.a. bekend als bouwer van de merken: Wajer, Van Dutch, Compromis en C-Yacht. Zaadnoordijk Yachtbuilders is marktleider in plug- en malbouw, cascobouw en de complete bouw van polyester schepen.

Back to top