C-Yacht vergroot haar productiecapaciteit

C-Yacht vergroot haar productiecapaciteit: eerste paal geslagen voor nieuwbouw

Met de vraag naar grote modellen is de werf Zaadnoordijk Yachtbuilders haar huidige locatie in Heerenveen ontgroeid. Daarom is er in oktober 2016 gestart met de bouw van een ultramoderne nieuwbouw, zodat de werf klaar is voor groei van schepen en groei in de toekomst.

zaadnoordijk-nieuwbouw-2zaadnoordijk-logo

Deze nieuwbouw neemt een welkome productievergroting voor zijn rekening. Jan Muller, eigenaar en directeur van de werf van C-Yacht: “We merken dat de vraag naar kwalitatief hoogstaande schepen toeneemt. Daarnaast worden de afmetingen steeds groter. Door deze nieuwbouw kunnen wij steeds meer aan deze groeiende internationale markt voldoen.”

Daarnaast zijn de plannen van het maken van een groter schip eenvoudiger geworden. Met een intern hijscapaciteit van meer dan 20 ton maakt deze nieuwbouw de weg vrij voor een gezonde toekomst.

Meer weten? Bezoek de nieuwe website van Zaadnoordijk Yachtbuilders

 

zaadnoordijk-nieuwbouw

Back to top