Nieuwsbrief april 2022

Spring C-Yacht

Is uw boot al klaar voor het nieuwe vaarseizoen?

Door het mooie weer van de afgelopen weken zijn er al veel jachteigenaren bezig om hun schip vaarklaar te maken voor het aankomende seizoen. Als u zaken tegenkomt bij het klaarmaken van uw schip waarbij de hulp van de werf gewenst is, neemt dan gerust contact op met ons kantoor te Lelystad.Kunt u net als wij ook niet wachten om weer het water op te gaan? Dan is het zeker de moeite waard om de onderstaande voorjaarstips te lezen.
Maak een afspraak

Yachts1250

Reparaties, onderhoud en refit

Elk schip heeft onderhoud nodig. Het begin van het voorjaar is een geschikt moment om uw schip uitgebreid te laten controleren door één van onze vakmensen. Bijvoorbeeld het herstellen en/of uitbreiden van elektrische systemen en het controleren van de juiste masttrim.

Voor reparaties, onderhoud en refit van uw C-Yacht en Compromis kunt u in Lelystad terecht. Wij helpen u graag verder!

Neem contact met ons op


Bestellen van onderdelen en zeilen

Om uw schip in een zo goed en mooi mogelijke staat te houden, kunt u bij ons ook terecht voor originele onderdelen. Ook voor oudere modellen zijn de meest cruciale onderdelen als lagers, stootrand kappen en roeren nog leverbaar. Wij hebben meestal een aantal onderdelen op voorraad liggen zodat wij u nog sneller op weg kunnen helpen.

Zijn uw zeilen of canvas niet meer optimaal? Wij adviseren u graag welk type zeil of canvas het beste bij u en uw jacht past.

Meer informatie over onderdelen


Back to top