Nieuwsbrief oktober 2023

c-yacht ship

Van plan om te gaan varen komende zomer?

Met het einde van het vaarseizoen in zicht, kijken we terug op vele prachtige avonturen op het water. De zonovergoten dagen, het klotsen van de golven en de verfrissende zeelucht zullen we weer een tijdje moeten missen. Maar voordat we ons jacht voor de winterstalling gereed maken, is het verstandig om aandacht te besteden aan het onderhoud van uw dierbare jacht.

Een goed onderhouden jacht betekent immers dat u volgend seizoen weer volop kunt genieten van zorgeloze vaartochten.

Neem contact met ons op


c-yacht jacht in het water

Jachtreparatie expert nodig?

Na een seizoen vol avontuurlijke tochten is het essentieel om uw jacht grondig te inspecteren op eventuele gebreken en/of slijtage. Het vroegtijdig opsporen en verhelpen van kleine problemen kan grotere en kostbaardere reparaties in de toekomst voorkomen. Onze ervaren technici staan klaar om uw jacht met de grootste zorg te inspecteren en eventuele reparaties vakkundig uit te voeren.

Lees meer over jachtreparatie


C-Yacht zeilen

Zeilen niet meer optimaal?

Bij sommige reparaties of onderhoudswerkzaamheden kan het voorkomen dat een zeil niet meer te redden is. Het is dan tijd om een nieuw zeil voor uw boot aan te schaffen. Vaak begint het met kleine scheuren in het doek die geleidelijk groter worden.

Op basis van uw specifieke wensen en eisen maken wij voor uw een passende offerte voor de geschikte zeilen voor uw jacht.

Lees meer over zeilen vervangen


C888 onder wintertent

Nieuw canvaswerk

Naast nieuwe zeilen kunnen wij ook canvaswerk voor onze C-Yacht en Compromis jachten leveren. Hierbij kunt u denken aan een rolfokhoes, rocon, wintertent, zeilhuik en sprayhood.

In de winterperiode ligt een jacht een aantal maanden stil in het water of op de wal. Om uw jacht in deze periode goed te beschermen tegen verschillende weerselementen wordt het gebruik van een wintertent aangeraden. Deze wintertent zorgt ervoor dat de boot goed de winter doorkomt en het scheelt u in het voorjaar schoonmaakwerk.

Lees meer over canvaswerk

 


Verkoop uw jacht via de werf

Verkoop uw jacht via de werf

Overweegt u uw jacht te koop te zetten? Dan kan C-Yacht uw jacht voor u verkopen. De verkoop van een jacht is namelijk een intensief en tijdrovend proces en wij ontzorgen u als verkoper graag. Wij bieden uitstekende verkoopkansen dankzij een groot internationaal bereik en een zorgvuldig opgebouwde klantendatabase. Kom langs voor een kop koffie en dan leggen wij onze unieke wijze van verkoop aan u uit.

Ik wil graag meer weten

 

Back to top